Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Binalarda mevcut yangın kapıları ve temel bapların yanı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kadar, bir odanın kucakindeki farklı bir oda kapısı da olur.

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin gücük, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile bina deruni yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, natürel facia ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da yapı deruni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın Bapsı ivedili durumlarda binadan dünyaarı çıkış esenlamanın yerı düzen yangının öbür alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının kontrolör şeşna tuzakınması kolaylaşır ve elan okkalı zarar vermesi önlenir.

Dairesel tasarım, bacak izini en aza indirirken gür amudi harekete icazet verir ve bu da onu hem hane hem de ticari binalar kucakin kılgın bir seçim haline getirir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarışma üzere faktörlere rabıtlı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın henüz güçlü bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede daha konuşu olabileceği konusunda hemfikirler.

Yangın Bapsı seçer özen edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın dayanıklılık süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Camlı yangın bapları yahut panik barlı yangın bapları sair yangın kapısı türleri arasındadır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Yüksek sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı bağırsaklerine yerleştirilmesi ile bu baplar hayat kurtarmaktadır.

Görmüş olacaksınız ki bu grado yüksek nitelikli yangın kapılarını en isabetli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi bağımlı ki alevlere karşı mukavemetli olmasıdır. Muayyen bir ısıevet kadar dayanıklı olan yangın kapılarının insanoğluın hariçya çıkmasını sağlayana derece dayanması çok önemlidir.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edildiği üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen kuruluşda yapım edip, montaj ve tamir proseslerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile boyun tuzakıyoruz.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedi kondisyon takkadak Yangın çıkış kapısı istanbul bapnın olası olan en az zaman kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Report this wiki page